TOKAT İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Merkez İlkokul Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Merkez    İlkokul Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı sene başı merkez ilkokul müdürleri toplantısı Tokat Mesleki  ve Teknik Anadolu  Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İl milli Eğitim Müdürümüz Levent YAZICI başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet Ali ADSAN’ın yanı sıra, merkezde görev yapan İlkokul müdürleri katıldılar.

 

Gerçekleştirilen toplantıda  ; sene başı iş ve işlemleri ile ilgili çalışmalar, stratejik eylem planı kapsamında ekim ve kasım ayında yapılacak faaliyetler, değişen ders programlarına yönetsel bakış, öğrencilerimizin akademik başarılarının geliştirilmesi için yürütülen faaliyetler ve destek kurslarımız, kaynaştırma bütünleştirme uygulamaları, kitap ve okul bütünleşmesi, okul rehberlik hizmetleri, okullarımızı sosyal, sportif ve sanatsal çalışmaları, temiz okul ve beslenme dostu okul çalışmaları, yeni öğretim yılında yürütülecek projelerin birlikte değerlendirilmesi, okul öncesi eğitim ve ilköğretim kurumları standartlarına ilişkin çalışma konuları üzerinde duruldu.

 

04-10-201704-10-2017

Yeşilırmak Mah. Mehmet Şahin Bulvarı No38 TOKAT - (0356) 214 10 17

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.