TOKAT İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2204-A LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ SAMSUN BÖLGE YARIŞMASINDA TOKAT ÖDÜLLERİ TOPLADI

2022 yılı TÜBİTAK tarafından 53'üncüsü düzenlenen 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Samsun Bölge Yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni gerçekleşti.
2204-A LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ SAMSUN BÖLGE YARIŞMASINDA TOKAT ÖDÜLLERİ TOPLADI

Yarışmada; Tokat Erbaa Yılmaz Kayalar Fen Lisesi öğrencileri Yusuf Enes Gültekin, Muhammed Emin Şahin ve Ahmet Alper Akyol teknolojik tasarım alanın geliştirdikleri Parkinson Bardağı Projesi ile birincilik elde etti.

Ayrıca okullarımız yarışmada 4 adet de üçüncülük elde etti.

Üçüncü olan projeler;

Erbaa Kız Anadolu Lisesi öğrencileri Esra Bayrak ve Rümeysa Tekin sosyoloji alanında geliştirdikleri Benim Aynam Olur Musun ? Projesi

Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Beyza Urgancı ve Kader Kaba Türk Dili ve Edebiyatı alanında geliştirdikleri Deneme Yazma Etkinliklerinin Paragraf Soruları Çözme Başarısına Etkileri Projesi.

Tokat Erbaa Yılmaz Kayalar Fen Lisesi öğrencisi Furkan Çatal yazılım alanında geliştirdiği Konuşan Resimler Projesi.

Tokat Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Mehmet Efe Saraç ve Muhammed Sina Şahin teknolojik tasarım alanında geliştirdikleri Dünyanın Hareketli Materyal Tasarımı Projesi.

Yarışmada derece alan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

21-03-2022

Yeşilırmak Mah. Mehmet Şahin Bulvarı No38 TOKAT - (0356) 214 10 17

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.