TOKAT İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Merkez Ortaokul Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Merkez Ortaokul Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Merkez Ortaokul Müdürleri Toplantısı M.Akif Ersoy Görme Engelliler Okulunda gerçekleştirildi.

İl  Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet Ali ADSAN başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Milli Eğitim Murat AĞAR ve merkezde bulunan  Ortaokul Müdürlerimiz katılmışlardır.

Gerçekleştirilen toplantıda ; sene başı iş ve işlemleri ile ilgili çalışmalar, stratejik eylem planı kapsamında ekim ve kasın aylarında yapılacak  faaliyetler, değişen ders programlarına yönetsel bakış, öğrencilerimizin akademik başarılarının geliştirilmesi için yürütülen faaliyetler ve destek kurslarımız, kaynaştırma bütünleştirme uygulamaları, kitap ve okul bütünleşmesi, okul rehberlik hizmetleri, okullarımızdaki sosyal,  sportif ve sanatsal çalışmalar, temiz okul ve beslenme dostu okul çalışmaları, yeni öğretim yılında yürütülecek projelerin birlikte değerlendirilmesi, öncesi eğitim ve ilköğretim kurumları standartlarına ilişkin çalışmalarına ilişkin gündem maddeleri üzerinde duruldu. 

 

05-10-201705-10-2017

 

Yeşilırmak Mah. Mehmet Şahin Bulvarı No38 TOKAT - (0356) 214 10 17

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.