TOKAT İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÖNETİCİ GELİŞİM PROGRAMI (YÖGEP) ŞUBAT- MART AYI FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÖNETİCİ GELİŞİM PROGRAMI (YÖGEP) ŞUBAT- MART AYI FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yönetici Gelişimi Programı (YÖGEP) kapsamında, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi  İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet DEMİRTAŞ tarafından ve Din Öğretimi Hizmetleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah TAŞTAN başkanlığında; Uluslararası Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda 23 Mart 2022 Çarşamba günü Saat 09.00'da ilimizde görev yapan İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi müdürlerimizin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda; akademik başarının ve sosyal faaliyetlerin değerlendirilmesi, öğrencilerimizin ahlaklı ve erdemli bireyler olarak yetiştirilmesi, mesleki yarışmalar ve okullarımızın fiziki yapılarının iyileştirilmesi konuları ele alındı.

Müdürlüğümüz tarafından tüm okullarımızın sorunlarının ve önerilerinin değerlendirildiği, öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almaları için gerekli tüm adımların atıldığı ifade edildi.

Okul müdürlerimizin soru, öneri ve taleplerini dile getirmesi ile toplantı sonlandı.

Yeşilırmak Mah. Mehmet Şahin Bulvarı No38 TOKAT - (0356) 214 10 17

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.